top of page
Writer's pictureAndrejs Mosjagins

SADRAUDZĪBAS BUMBA 2024

Cienījamie biedrības biedri un atbalstītāji,


Ar lielu prieku un apņēmību vēlos paziņot, ka neskatoties uz pēdējo mēnešu radītajām problēmām un izaicinājumiem, mēs turpināsim mūsu tradīciju un rīkosim "Sadraudzības bumba 2024" futbola čempionātu. Šis turnīrs ir kļuvis par būtisku notikumu mūsu kopienā, kurā sporta gars un sadraudzība saplūst vienā neaizmirstamā pieredzē.


Pēdējie mēneši ir bijuši izaicinājumu pilni, taču mūsu komandas un biedru vienotība un atbalsts ir ļāvuši mums saglabāt optimismu un radošu pieeju problēmu risināšanā. Mēs esam izstrādājuši rūpīgu plānu, lai nodrošinātu, ka čempionāts norisināsies gludi un droši visiem dalībniekiem.


"Sadraudzības bumba 2024" futbola čempionāts būs iespēja mums visiem atkal sanākt kopā, stiprināt draudzības saites un izbaudīt sporta prieku. Turnīrā piedalīsies dažādu vecumu un līmeņu komandas, un mēs nodrošināsim, ka visiem dalībniekiem ir vienlīdzīgas iespējas piedalīties un izbaudīt šo notikumu.


Mēs izsakām lielu pateicību visiem, kas atbalsta organizāciju šajos sarežģītajos laikos. Jūsu uzticība un līdzdalība ir mūsu iedvesmas avots un motivācija turpināt strādāt, lai radītu pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā.


Aicinām visus sporta entuziastus un atbalstītājus pievienoties mums šajā svarīgajā notikumā. Kopā mēs radīsim neaizmirstamas atmiņas un stiprināsim mūsu kopienas vienotību.


Ar cieņu,


Andrejs Mosjagins

Biedrība "Jauniešu centrs "Dari Vari"" valdes priekšsēdētājs



101 views0 comments

Comments


bottom of page